Amalia Ideborg

Amalia

Amalia engagerar sig inom scoutrörelsen bland annat som ledamot för Nykterhetsrörelsens förbundsstyrelse. Hon gick sitt Explorer belt när det arrangerades i Italien för fem år sedan. Tre år senare var Amalia med i ledarteamet som genomförde Explorer belt i Tyskland.

Utanför scoutrörelsen studerar Amalia strategisk kommunikation i Helsingborg eller på tåget till och från hemmet i Stockholm.

I vår expedition är Amalia ansvarig ledare. Det innebär bland annat att hon leder genomförandet av expeditionen och ser till att alla trivs!