Anton Lichtenberg

Anton

Anton är nu tillbaka i scoutrörelsen efter ett uppehåll då han började studera till fjälledare i Storuman. Innan dess var han arrangemangsansvarig i sitt distrikt och ledde både en grupp Upptäckare och en grupp Äventyrare.

Anton gick sitt Explorer belt i Italien för fem år sedan, samtidigt som Amalia. Hans internationella scouterfarenheter inkluderar även världsscoutlägret i England och mootet i Kanada för två år sedan.

I vår expedition ansvarar Anton för trivseln. Innebörden av det är bland annat att se till att alla är torra, varma och mätta och att vara den där personen man kan gå till om man bara behöver prata lite!