Diana Hallberg

Diana

Diana är ledaren med erfarenhet av alla åldersgrupper. Hon har varit ledare på alla avdelningar i kåren och senast i somras var hon avdelningsledare för en grupp scouter som åkte till världsscoutlägret i Japan.

Utanför scoutrörelsen jobbar Diana som bildlärare och tillför således ett pedagogiskt inslag till ledarteamet. Hon har inte gått Explorer belt som deltagare själv men har däremot varit ledare tidigare. Senast i BeNeLux för två år sedan.

I vår expedition ansvar Diana för den ekonomiska biten. Det är hon som har bäst koll på budgeten och har man några funderingar kring växelkursen SEK-HRK är det Diana man kan prata med!