Riskhanteringsutbildning

Nu är vi ledare på riskutbildning och lär oss hantera de kriser som kan uppstå under en expedition, allt från skavsår till Zombie-apokalypser! :-)

Riskhanteringsutbildningen är en viktig del i Scouternas arbete med att skapa en trygg verksamhet för barn och ungdomar. I samband med den har vi bland annat fått lära oss riskbedömning, försäkringshantering och hur vi eliminerar samt minskar de faror som kan finnas.

Vi har också hunnit med en hel del planering av vår expedition! Vi kan med andra ord säga att vi har kommit ytterligare ett steg närmare att skapa en fantastisk upplevelse för våra scouter! :-)

Foto: Björn Larsson